KPN

kpn-dongelKPN dongel

Het voordeel met het gebruik van het KPN netwerk is dat u met KPN een provider heeft die eigenlijk de enigste is die d.m.v. hun eigen netwerk overal in Nederland dekking heeft. De dongels van KPN kunt u zowel prive als zakelijk aanschaffen.

De KPN dongels zijn in verschillende varianten aan te schaffen, want naast het grootste aanbod van 3G abonnementen heeft KPN nu ook een aanbod in 4G. Dit aanbod is nog niet supergroot, maar als u een KPN 4G dongel aanschaft bent verzekerd van een super snelle mobiele internetverbinding in Nederland.

Naar KPN website ->

ProviderDatabundelMaandelijksEenmaligSnelheidContractduur
Dongel kpn500 MB€15,00 €25,00150 Mb/s 4G1 mndKPN website
Dongel kpn500 MB€10,00 €25,00150 Mb/s 4G12 mndNaar kpn
Dongel kpn5 GB€30,00 €25,00150 Mb/s 4G1 mndNaar kpn
Dongel kpn5 GB€20,00 €25,00150 Mb/s 4G12 mndNaar kpn

KPN dongel Prepaid

Wilt u op vakantie toch kunnen internetten? Niet afhankelijk zijn van een WIFI punt van de camping of het plaatselijke cafe? KPN heeft hiervoor de Prepaid KPN dongel uitgebracht, welke u kunt voorzien van een tegoed zo groot als u zelf wilt. U heeft al een prepaid mobiel internet verbinding vanaf 20,- eenmalig en hierna is het zo duur/goedkoop als u zelf wilt.

Geen onverwachte kosten achteraf omdat u uw tegoed vooraf moet opwaarderen. Mocht u namelijk op moeten waarderen omdat uw saldo te laag is, dan kan dit simpel en snel online. Met een paar minuten heeft u weer genoeg tegoed om online te blijven.

Naar KPN website ->

Systeemeisen KPN Dongel

De systeemeisen voor een KPN dongel zijn super licht waardoor eigenlijk elke laptop hiermee overweg kan. Of uw laptop nu 4 jaar oud is of het nieuwste van het nieuwste is, de KPN dongels zijn zo gemaakt dat hij hier moeiteloos op draait. Het enige wat u nodig heeft is minimaal Windows XP of OS X 10.4, een USB poort, 512mb intern geheugen en 100 MB vrije schijfruimte. De installatie van de bijgeleverde software duurt zo’n 5 a 10 minuten en hierna kunt u er meteen gebruik van maken.

KPN abonnement

De dongel word steeds meer vervangen door een WIFI hotspot, telefoon die als hotspot gebruikt word etc. Echter er zijn nog steeds veel toepassingen waarbij het bijzonder makkelijk is om toch nog gebruik te maken van een losse internet dongel van KPN. Een van de voordelen is o.a. dat u tijdens uw vakantie op de camping in Nederland niet binnen no time een hoge rekening gepresenteerd krijgt van uw telefoon rekening als u uw telefoon als hotspot gaat gebruiken. Wij adviseren dan ook als u met een laptop op het internet gaat om hiervoor dan nog steeds een losse internet dongel van KPN te bestellen. Hierdoor blijven de kosten heel eenvoudig inzichtelijk en de snelheid van uw internet verbinding is met de komst van 4G ook bijzonder snel. KPN bied sinds kort zelf geen dongels meer aan, maar u kunt nog steeds eenvoudig online een data-only abonnement afsluiten.

Bestel nu eenvoudig online rechtstreeks bij KPN uw data-only abonnement en zorg ervoor dat u een snelle internet verbinding in Nederland heeft als u met uw laptop op reis gaat. U kunt ook eens kijken naar de prepaid mogelijkheden die KPN u aanbied voor als u incidenteel een databundel nodig heeft.

Dongel
Logo