Tele2

dongel-tele2Tele2 dongel

Tele2 biedt op dit moment geen eigen dongels aan, maar dat neemt niet weg dat u wel gebruik kunt maken van het Tele2 netwerk als u al een dongel in bezit heeft. Heeft u nog geen dongel in bezit dan kunt u deze eenvoudig en snel online bestellen.

Klik hier voor meer informatie over een losse internet dongel bestellen

Tele 2 netwerk keuze

Op dit moment loopt al het data verkeer van Tele2 via het netwerk van T-Mobile, hier merkt u helemaal niets van behalve dat de prijs van Tele2 vaak net iets voordeliger is. Dus u heeft een goedkoper abonnement en toch de voordelen van het landelijke netwerk van T-Mobile. Het 3G netwerk is een landelijk dekkend netwerk waardoor u overal in Nederland een goede mobiele internet verbinding heeft. Tevens wordt op korte termijn een landelijk dekkend 4G netwerk verwacht voor nog sneller internet. Wilt u op dit moment een Sim only abonnement aanschaffen van Tele2 dan kunt u in onze vergelijkingstool hieronder makkelijk een keuze maken.

Toekomstverwachting Tele2

De toekomstverwachting die wij hebben van Tele2 is dat ze de komende jaren zich steeds meer gaan profileren als mobiele internet provider. Ze zijn op dit moment druk bezig om hun eigen 4G netwerk op te zetten en de verwachting is dat als dit klaar is ze dan ook volledig overgaan op hun eigen netwerk. Tele2 is vanaf het begin af aan een echte prijsvechter geweest op de Nederlandse markt en daarom zijn we erg benieuwd naar de prijzen en de kwaliteit die Tele2 ons binnenkort kan gaan aanbieden.

Dongel
Logo